Cпецпризначенці зібрались біля кількох виїздів із СІЗО.  / t.me/pavlovskynews

Адвокат колишніх беркутівців Ігор Варфоломєєв стверджує, що обвинувачуваних Янішевського, Зінченка та Аброськіна, які перебували під вартою, вивезли з Лук‘янівського СІЗО.

Про це Варфоломєєв сказав у коментарі "Громадському радіо". За його словами, про те, що екс-беркутівців вивезли з СІЗО, йому сказали їхні колишні колеги.

"Знаємо, що їх вивезли з СІЗО. Не можу сказати, коли вивезли. Мабуть, уночі. Колеги їхні (колишні беркутівці — ред.) говорили", — сказав Варфоломєєв.

Відео дня

Читайте такожЯк активісти барикадують Лук'янівське СІЗО, протестуючи проти обміну екс-"беркутівців" (фото)

Чи спрямували їх на місце обміну, він не знає. 

Активіст Владислав Грєзєв, який чергував під СІЗО усю ніч, повідомляє, що станом на 3:30 від двох різних джерел, які перебували у СІЗО, була інформація, що екс-беркутівці всередині.

Активісти продовжують чергувати біля Лук’янівського СІЗО. Учасники акції заблокували виїзди із СІЗО з допомогою сміттєвих баків. Натомість спецпризначенці зібрались біля кількох виїздів із СІЗО. 

Нагадаємо, Київський апеляційний суд 28 грудня вночі відпустив екс-беркутівців, обвинувачуваних у розстрілах на Майдані під особисті зобов’язання. 

Екс-беркутівці «чорної роти» обвинувачують у вбивстві 48 і пораненні 80 людей на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року.