УНИАН

Про це повідомив новий міністр аграрної політики Тарас Кутовий, інформує "112 Україна".

"Була повністю робоча зустріч, це, фактично, перше таке засідання Кабміну. Перший блок питань - це кожен міністр висловився з приводу трьох невідкладних питань, які його хвилюють найбільше, і все це певним чином займався прем'єром. Друге питання - це організаційні питання, пов'язані з тим, яким чином будуть заходити міністри зі своїми повноваженнями. Третє питання - це терміновий перегляд усіх законодавчих актів, які представлені і зараз знаходяться в Мін'юсті. І таке завдання поставлене прем'єром перед усіма міністрами - проаналізувати весь спектр законодавчих актів, які знаходяться в Мін'юсті і готуються до ВР, ті законопроекти, які були подані", - сказав Кутовий.

Читайте такожУ ЄС та США привітали Гройсмана з призначенням на посаду прем'єр-міністра

Відео дня

Також на засіданні був проголосований план дій попереднього уряду на 2016 рік. Прем'єром була поставлена задача проаналізувати в розрізі кожного міністерства цей план дій, і зробити пропозицію для Кабміну.

"Ми переглядаємо його, концентруємося на тих речах, які обов'язково треба залишити, від яких ми можемо відмовитися, що додати, і таким чином ми представляємо більш детальний план уряду", - зазначив він.

Читайте такожРада призначила склад нового Кабміну (список)

"У понеділок ми зустрічаємося з усіх цих питань, це дедлайни", - додав міністр.