Як повідомляє військовий журналіст Костянтин Машовець у своєму Facebook, посилаючись на дані інформованих джерел серед бойовиків, всього зі Слов'янська і Краматорська виїхало більше 1000 чоловік, не рахуючи 2 роти прикриття, які майже відразу поздавалися. 

Читайте такожДо Луганська в'їхали 8 КамАЗів та 4 автобуси з терористами зі Слов'янська - активіст

Відео дня

Станом на 3-4 липня у терористів було 18 танків (разом з пам'ятниками), близько 30 БМП-БТР-БРДМ-БМД і 12 ЗУ. Повідомляється, що танки втратили всі, вивезли тільки один, але і він не дістався до місця призначення. 

До Донецька після обстрілу військовими дісталися менше 700 чоловік.  З техніки у бойовиків Стрєлкова залишилося 1-2 БРДМ, 3 БМП, 3 БМД, 2 Нони, 2-3 БТР, 1 тягач з ЗУ, 1 танк, який, очевидно, зламався по дорозі, 3 вантажівки, 2 "Гради". 

Також повідомляється, що терористи незадоволені, адже вони в поспіху або навмисно залишили готівку, і тепер  "Стрілку" дали 5 днів, щоб знайти гроші. Також українським військовим дісталися бронежилети та численні боєприпаси. Терористи, які вціліли, заявили Стрілку, що поки не отримають гроші, воювати не будуть, повідомило джерело.