Тести на коронавірус у чиновників виявилися негативними \ УНІАН

Після повернення з Франції українська делегація у повному складі пройшла ПЛР-тестування на наявність коронавірусної інфекції.

Читайте такожЗМІ: в Офісі президента зафіксували спалах коронавірусу

Про це йдеться в повідомленні на сайті президента. "У представників Офісу президента і Кабінету міністрів результати тестів були негативними – COVID-19 не виявили", - зазначається в повідомленні.

Відео дня

Там нагадали, що у п'ятницю, 12 червня, українська делегація відвідала Францію з одноденним робочим візитом. Очолював делегацію віце-прем'єр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексій Резніков. До її складу входили керівник Офісу президента Андрій Єрмак, міністр оборони Андрій Таран, міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко, заступник керівника Офісу президента Ігор Жовква і радник президента Руслан Демченко.

"В Офісі президента дотримуються всіх заходів безпеки: проводиться регулярний температурний скринінг, є обов'язковими масочний режим і соціальне дистанціювання. Всі працівники регулярно проходять тестування", - зазначається в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, 12 червня стало відомо, що у дружини Зеленського Олени виявили коронавірус. Перша леді почувається добре і не має жодних симптомів хвороби. У зв'язку з цим, президент Володимир Зеленський обмежив зустрічі і знаходиться на частковому карантині.