Микола Тищенко порушив карантин / фото УНІАН

19 квітня в Києві розгорівся скандал за участю народного депутата "Слуги народу" Миколи Тищенко. Попри встановлену заборону на роботу ресторанів під час локдауну, в закладі нардепа провели вечірку, а гості були без масок. Це не перший карантинний скандал за участю Миколи Тищенка. Заклади політика і телеведучого вже кілька разів обслуговували гостей під час карантину.

Скандал з рестораном "Велюр"

Читайте також"А ви, раби, сидіть вдома": у соцмережах бурхливо відреагували на вечірку Тищенка під час локдаунуУ травні 2020 року під час карантину в Києві продовжував працювати ресторан Миколи Тищенка. Заклад приймав VIP-гостей - депутатів, бізнесменів та керівників "95 кварталу". У самому ресторані на запити журналістів відповідали, що заклад не працює. Господар закладу також був помічений у "Велюрі" під час карантину.

Повторення скандалу в липні

У липні 2020 року "Велюр" знову порушив карантинні заборони. Попри заборону роботи закладів харчування з 23 до 7 годин, ресторан запросив гостей розважитися в нічний час. Багато користувачів соцмереж були обурені відкритим порушенням правил карантину. 

Відео дня

Сам Микола Тищенко не зміг прокоментувати те, що трапилося. Після першого скандалу в травні нардеп заперечував, що є власником закладу.

Вам також може бути цікаво: