Патріарх Кирило / politeka.net

На Різдвяних читаннях, які проходять в Москві, запропонували створити православний комп'ютерний квест за мотивами конфлікту Московського патріархату з Константинополем через отримання Україною томосу.

Читайте також"Отримав томос": соцмережі вибухнули жартами через "повернення" Насірова

Проект отримав підтримку на секції з комп'ютерних квестів, пишуть РосЗМІ.

Відео дня

Згідно з проектом, головним героєм гри буде православний митрополит Миколай, який отримав благословення патріарха створити в Стамбулі Второримську і Антальську митрополію.

Митрополиту доведеться «не ліквідувати» Бармалея, а «по-братськи напоумити і прийняти в сущому сані як єпископа Золоторожського».

Міжнародні Різдвяні читання «Молодь: свобода і відповідальність» проходять в Москві 27-31 січня. Головою форуму є патріарх Кирило.

Як зазначає "Новая газета", раніше він заявляв, що комп'ютерні ігри формують у дітей постійну потребу в задоволенні, яка негативно позначається на прагненні в майбутньому здійснювати подвиги для своєї країни.

Як повідомляв УНІАН, 15 грудня Об'єднавчий собор представників українських православних церков обрав митрополита Переяславського та Білоцерківського Української православної церкви Київського патріархату Єпіфанія предстоятелем єдиної помісної Православної церкви України. 6 січня в соборі Святого Георгія в Стамбулі Вселенський патріарх Варфоломій вручив томос про надання автокефалії ПЦУ її предстоятелю Епіфанію.