У Росії поліцейські на силу затримали могутню пенсіонерку-вбивцю / поліція РФ / voenpro.ru

80-річна мешканка селища Березівка Хабаровського краю РФ, яку підозрюють у вбивстві та розчленуванні свого квартиранта з України, в ході затримання чинила серйозний опір п'ятьом поліцейським.

Читайте такожУ Росії розумово відсталий дев'ять ятикласник розстріляв школу з рушниці

Про це повідомляє «Московський комсомолець», посилаючись на очевидця - охоронця школи, де навчалися діти, які виявили останки загиблого. Правоохоронцям, як стверджується, довелося докласти чимало зусиль, аби вгамувати жінку. Раніше вона працювала забійницею худоби.

Відео дня

Стало відомо, що вбитого квартиранта звали Василь Шляхтич. Він перебрався з України в РФ, аби бути ближче до своїх родичів. За словами сусідів, напередодні зникнення він якраз отримав зарплату.

Зазначається, що в селищі за останні роки безвісти пропали 7 осіб. Серед них – дівчинка, яка жила з пенсіонеркою в одному під'їзді та її старенька квартирантка.

Жінку будуть перевіряти на причетність до інших злочинів.

Нагадаємо, 80-річну жительку російського селища Березівка звинувачують у жорстокому вбивстві та розчленуванні свого квартиранта з України.

Місцеві ЗМІ повідомили, що жінка займалася канібалізмом. Нутрощі жертви вона нібито зберегла, а кістки - викинула. Однак собаки відчули запах крові та розтягнули останки по вулицях, завдяки чому факт вбивства розкрився.

У слідчому комітеті РФ інформацію про канібалізм не підтвердили, але і не спростували.