Ілюстрація / REUTERS

Пресненський районний суд Москви прийняв на розгляд позов місцевого мешканця, який звинуватив компанію Apple у «доведенні до гомосексуалізму» і зажадав виплатити йому мільйон рублів компенсації за етичні страждання і душевну шкоду».

Читайте такожУ мережі з'єднання явилося відео, як священик РПЦ виганяє "комп'ютерного біса та князя темряви Ейфона"Про це пише Lenta.ru.

У своєму позові заявник вказав, що кілька років тому звантажив з App Store на свій смартфон додаток для операцій з криптовалютами. Влітку 2019 року йому на гаманець були перераховані 69 GayCoins. Перехід супроводжувався повідомленням англійською «don't blame until you do that», яке він переклав як «Не засуджуй, не спробувавши».

Відео дня

«Я подумав, дійсно, як можна судити про щось, не спробувавши. І вирішив спробувати одностатеві відносини», – написав москвич.

За його словами, Apple «підштовхнула його до гомосексуалізму». І за два місяці він «загруз в інтимній близькості» і почав зустрічатися з чоловіком. Він додав, що його життя погіршилося, що він «не може вибратися назад» і не знає, як розповісти про все батькам.

Як раніше повідомляв УНІАН, Apple попередила користувачів про проблеми безпеки в новій iOS 13.