Хронометраж усього відео складає близько 8 годин / Скріншот

У Чеченській Республіці почали перевірку щодо колишнього мера Грозного Іслама Кадирова (троюрідного племінника Рамзана Кадирова) після появи відео, на яких він жорстоко поводиться із місцевими мешканцями з 2012 по 2015 роки.

Про це повідомили у місцевій поліції.

Читайте такожУ Росії псих із сокирою змушував медиків прибратися у нього в квартирі

Відео дня

Деякі з фрагментів показали в ефірі каналу «Грозный». На кадрах помітно, як чоловік особисто катує жінок електрошокером, погрожує їм і домагається зізнання у нібито вчинених ними неправомірних діях.

Прес-секретар голови Чечні Альві Карімов неадекватність Кадирова пояснює «травмою під час автомобільної аварії», пише Кавказ. Реалии.

Видання зазначає, що після відставки з мерії Кадиров-молодший ще півроку був віце-прем’єром республіки, а його відставка у 2017-му супроводжувалась формулюванням: «з переходом на роботу у правоохоронні органи».

За словами авторів опублікованого відео, матеріали були записані особистою прес-службою колишнього чиновника, а загальний хронометраж складає близько 8 годин.

Як повідомляв УНІАН, США можуть зайнятися пошуком активів глави Чечні Рамзана Кадирова за межами Росії.

У поправці, прийнятій Палатою представників, міститься заклик до держсекретаря США "вжити всі можливі заходи для розслідування ділових операцій Рамзана Кадирова і будь-яких компаній, контрольованих Рамзаном Кадировим за межами Російської Федерації, і встановити, чи порушують ці операції або будь-які компанії, що сприяють здійсненню таких операцій, санкції, введені проти Рамзана Кадирова у відповідності зі статтями "Закону Магнітського про відповідальність за порушення прав людини в усьому світі".