Планується, що "тюремний" магазин приверне туристів та вболівальників / УНІАНу

В Єкатеринбурзі у 2020 році відкриється торговий центр з продуктами і товарами, виробленими у в'язниці.

Про це повідомляє місцеве видання 66.ru.

Читайте такожБлогер представивши рейтинг найпотворніших будівель Росії (фото, відео)

Відео дня

У магазині будуть продавати меблі, одяг та продукти «без хімікатів», які виробляють у свердловських колоніях.

За словами представника Федеральної служби виконання покарань (ФСВП) Олександра Левченка, а першому поверсі будівлі відкриють торговий зал з одягом і меблями, кафе і пункт видачі замовлень. Можливо, там почнуть продавати продукти, які виробляють колонії у Свердловській області. Керівництво ФСВП планує найняти співробітників, а вхід зробити вільним.

ТЦ розрахований на городян, туристів і вболівальників. Останнім будуть продавати прохолодні напої, лимонад, чай. «Іноді десятки тисяч вболівальників йдуть на стадіон, [можуть і до нас зайти]. Туристи ходять навколо постійно», - заявив Левченко.

Ціни в ФСВП обіцяють нижчі, ніж у роздробі, — яловичину і кролика за 280 рублів кіло, копчений рулет — 450 рублів, сир за 180 рублів, солоні огірки — 160 рублів за трилітрову банку. Поки такі ціни діють для співробітників ФСВП. На думку Левченко, націнку зроблять не більше, ніж на ринку. Всі товари промаркують — наприклад, «Зроблено в ФКУ «ІК-10» і так далі. Замовити їх можна буде онлайн.

Назва магазину «не має відлякати покупців. «За ґратами» він називатися не буде. Назву виберемо утилітарну», — заявив Левченко.