Постраждала перебуває у важкому стані / tvk.tv

Директор однієї з московських приватних шкіл «замовила» колишнім учням вбивство дружини свого коханця.

Про це повідомила представник столичного главку СК РФ Юлія Іванова, передає «Інтерфакс».

За даними слідства, в кінці 2019 року 35-річна директриса однієї з приватних шкіл на півдні столиці вирішила вбити дружину свого коханця і залучила для цього двох колишніх учнів школи.

Відео дня

Читайте такожП'яна російська школярка покусала співробітників поліції

За словами Іванової, 9 січня фігурантка справи 1999 року народження повідомила своєму спільнику - чоловікові 1998 року народження, що жінка, яку "замовила" директриса школи, йде додому. Підозрюваний підстеріг потерпілу і не менше шести разів вдарив її ножем у шию та тулуб. Постраждалу доставили в лікарню, вона перебуває у важкому стані.

Директрису школи затримали за підозрою у спробі вбивства дружини свого коханця, також затриманий передбачуваний виконавець злочину і посередниця.

"Розслідується кримінальна справа за ч. 3 ст. 30, п. "ж" год 2 ст. 105 КК РФ (замах на вбивство групою осіб за попередньою змовою)", - сказала Іванова.

Вона зазначила, що за підозрою в скоєнні злочину затриманий чоловік 1998 року народження і дві молоді жінки 1984 і 1999 років народження, їхні прізвища не уточнюються.

Слідство має намір просити суд про арешт фігурантів справи.

Як повідомляв УНІАН, 19-річна мешканка Сарапула Російської Федерації підпалила квартиру своєму коханцеві і виклала фотографію пожежі в Instagram.