Ілюстрація REUTERS

У Росії чоловіка підозрюють у замаху на вбивство власної дочки.

Як повідомляють російські ЗМІ з посиланням на управління Слідчого комітету РФ по Республіці Алтай, чоловік вистрілив у двері, за якими перебувала дівчинка і серйозно поранив її. За фактом інциденту, що стався 12 січня, слідчі порушили кримінальну справу.

"41-річний житель Турочака, будучи в стані алкогольного сп'яніння, взяв з собою гладкоствольну мисливську рушницю і пішов з'ясовувати стосунки з дружиною. Раніше вона разом з їх спільними дітьми пішла жити до своїх батьків і подала документи на розлучення. Побачивши чоловіка зі зброєю, жінка закрилася в квартирі. Він знав, що в будинку знаходяться діти і, незважаючи на це, вистрілив у вхідні двері і влучив у власну 13-річну доньку, завдавши їй проникаюче вогнепальне поранення грудної клітини. На цьому чоловік не зупинився, і з двору ще двічі відкрив вогонь по вікнах, після чого зник", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Росії 13-річна дівчинка завагітніла після зґвалтування трьома чоловіками

Поранену дівчинку для надання медичної допомоги доставили до районної лікарні. Її батька затримали "по гарячих слідах". Триває розслідування.

Як повідомляв УНІАН, у Саратовській області Росії п'ятирічна дитина випадково застрелила власного батька.