Михайла Мішустіна називають композитором та куплетистом / reporter64.ru

Кандидат на пост прем'єр-міністра Росії Михайло Мішустін – автор музики до кількох пісень популярного російського співака Григорія Лепса.

Про це з посиланням на двох знайомих Мішустіна повідомляють «Ведомости».

Читайте такожКандидат у прем'єри РФ "загримів" до бази "Миротворця" (відео)

Відео дня

Зазначається, що в реєстрі Російського авторського товариства (РАТ) Михайло Володимирович Мішустін значиться як автор музики пісень «Зола» і «Настоящая женщина», які виконує Лепс.

Те, що автор музики пісень «Зола» і «Настоящая женщина», – саме Мішустін, керівник Федеральної податкової служби РФ, підтверджує співрозмовник «Ведомостей», знайомий з деталями роботи РАТ. За його словами, дати народження збігаються.

Голова правління російського "Сбербанку" Герман Греф, вітаючи в 2012 р. через газету «Коммерсантъ» Мішустіна із 46-річчям, зазначав музичні таланти керівника ФНС: «І зовсім мало людей знає, що ви ще й композитор, який пише прекрасну музику, і що деякі написані вами пісні стали справжніми хітами». ЗМІ повідомляють, що Мішустін грає на роялі.

Водночас, представник Лепса Володимир Урюпін заявив журналістам, що автор музики «Зола» і «Справжня жінка» – не сам керівник ФНС, а його однофамілець. «Відомості» звернулись за коментарем до представника Мішустіна.

Пісня «Справжня жінка» вийшла на альбомі Лепса «Пенсне» в 2011р., «Зола» – на альбомі «Апгрейд» у 2016 р.

Мішустін також любить складати коломийки та сатиричні куплети. Про це розповів один зі співрозмовників журналістів, а двоє інших його знайомих це підтвердили. Він постійно пише коломийки і епіграми на різні теми і ділиться ними з друзями, кажуть джерела видання.

За їх словами, після того як Мішустін очолив ФНС, для співробітників стали часто проводити концерти з найвідомішими виконавцями. Самі співробітники з ініціативи Мішустіна стали проводити капусники, де переспівують шлягери і виконують частівки.

Мішустін сам любить влаштовувати імпровізовані концерти для друзів, знає багатьох музикантів і шоуменів, любить Іван Урганта і Comedy Club, знають два співрозмовники «Ведомостей».

Як повідомляв УНІАН, уряд Росії подав у відставку. У свою чергу, Путін запропонував ввести нову посаду заступника секретаря Радбезу РФ і призначити на неї Медведєва. На посаду глави уряду Путін запропонував кандидатуру глави ФНС Мішустіна.