Росіян втік із суду / фото politie.nl

У Новокузнецьку Кемеровської області РФ з суду втік засуджений.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, сьогодні було оголошено вирок 33-річному чоловікові, який звинувачувався в грабежі. Він раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. З урахуванням цього факту, суд призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років.

Як зазначається, після оголошення вироку засуджений напав на співробітника конвойної служби, спричинив йому тілесні ушкодження та скоїв втечу. Кузбаська поліція оголосила його в розшук.

Відео дня

Як уточнює "Лента.ру" з посиланням на дані Слідчого комітету, 33-річний начальник конвойної служби вивів злочинця до туалету, в якийсь момент той ударив конвоїра по обличчю і втік.

Читайте такожВдарив ножем у спину: росіянин жорстоко розправився з вагітною жінкою

"За даним фактом слідчими органами Слідчого комітету Російської Федерації по Кемеровській області - Кузбасу порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною другою статті 318 КК РФ ("Застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров'я відносно представника влади")", - сказано в повідомленні.

Як повідомляв УНІАН, раніше російські силовики заявили про запобігання збройному нападу в школі, який готували троє підлітків.