Дрони атакували вежі "Москва-Сіті" / фото Sota

Росія не здатна захиститися від атак дронів на своїй території. Такого висновку дійшов ізраїльський журналіст Сергій Ауслендер, коментуючи недавні удари БПЛА по вежах "Москва-Сіті".

"Якщо дрони запустили з території України, це означає, що вони повинні були пролетіти по прямій кілометрів 600-700. Відповідно, у Росії немає ППО, тому що навіть власну столицю Росія прикрити ППО не може... Якщо їх запускали з території Російської Федерації, отже, тут цілковитий провал спецслужб і контррозвідки. Попри те, що вони там весь час когось заарештовують, дрони прилітають як і раніше", - зазначив він.

Ауслендер висловив сумнів, що дрони придушили за допомогою засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ), про що заявляла російська влада.

"Коли це відбувається два рази поспіль, починають виникати сумніви у тому, що дійсно там присутня якась радіоелектронна боротьба і яке б не було ППО", - вважає журналіст.

Удари по вежах "Москва-Сіті" - подробиці

Як повідомляв УНІАН, вперше дрони атакували вежі "Москва-Сіті" у ніч на 30 липня. У Міноборони РФ тоді заявили, що дрони придушили за допомогою РЕБ, і вони впали.

Друга атака сталася в ніч на 1 серпня. Повідомлялося, що один з БПЛА влучив у вежу "Москва-Сіті", внаслідок чого було пошкоджено фасад на 17-му поверсі.

Вас також можуть зацікавити новини: