Путін зізнався, що в Дагестан їздив його двійник / скріншот

Російський диктатор Володимир Путін відправив у Дагестан в кінці червня свою "копію". Пізніше справжній президент РФ сам зізнався, що нікуди не виїжджає.

Колишній співробітник КДБ і Служби зовнішньої розвідки Росії Сергій Жирнов розповів, що "в гості" до Путіна в Кремль приїхала дівчинка з Дагестану, яка нібито не змогла його побачити його в Дербенті. Під час зустрічі російський диктатор зізнався, що нікуди з Москви не виїжджає.

"Ми вперше отримали абсолютний доказ від самого Путіна, що в Дагестані був його двійник. Тому що справжній Путін запевнив на камери, що сам нікуди не їде. А також він зізнався, що його двійник не міг дати 5 мільярдів рублів Дагестану (Путін під час зустрічі з дівчинкою віддав наказ передати Дагестану таку суму - УНІАН), тому що він не для того туди їздив", – пояснив екс-співробітник КДБ в коментарі 24 каналу.

Відео дня

Він зазначив, що Путін спеціально придумав історію про засмучену дівчинку, щоб оголосити про передачу 5 мільярдів, адже двійник це зробити не міг.

"Адже двійник сказати це в Дагестані не міг. А як би він це зробив? Припустимо, дагестанське керівництво говорить двійнику, що нам не вистачає 5 мільярдів. А двійник дзвонить справжньому Путіну і питає: Чи можу я від вас передати гроші?" - підкреслив Жирнов.

Візит Путіна в Дагестан - що відомо

Президент Російської Федерації Володимир Путін в останні дні червня відвідав місто Дербент у Дагестані. Його поведінка викликала ряд питань, тому що не відповідала карантинному режиму Кремля.

Путін обіймав незнайомих людей, позував на камери пропагандистів і робив селфі з дітьми. Російські пропагандисти відразу ж рознесли, що"президент з народом".

Подібна поведінка президента РФ викликала обурення у бойовика Ігоря Гіркіна (Стрєлкова). Він вважає, що в Дагестан їздив не Путін, а його двійник.

Вас також можуть зацікавити новини: