Політтехнолог проаналізував поїздку Путіна в Дагестан / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 29 червня, президент РФ Володимир Путін несподівано приїхав у Дагестан. Проте його поведінка дуже відрізнялася від того, як зазвичай поводиться російський диктатор.

Політтехнолог Борис Тизенгаузен наголосив в ефірі "24 каналу", що навіть візуально "персонаж", який відвідав Дагестан, не схожий на Володимира Путіна.

"Навіть візуально подивитися на цього персонажа, який там був… ну як це Путін візуально кілограмів на 7 схуд за один день? Він поводив себе як американський чи європейський політик – знімав піджак, у сорочці ходив та обіймався", – додав він.

Відео дня

Тизенгаузен зауважив, що Путін так ніколи не поводится. Експерт нагадав, що навіть після вручення вірчих грамот послам у квітні 2023 року, Путін відмовився продовжувати банкет нібито через "карантинні обмеження". Натомість під час візиту в Дагестан він чомусь з усіма обіймався. Навряд чи всі ці люди відсиділи 7-денний карантин. 

"Тому я ніколи в житті не повірю, що Путін, який сидить в бункері, боїться навіть своїх, йому додаткову охорону (дають – ред.) на раді безпеки, оцей 10-метровий стіл… От цей Путін раптом вирішив з кимось, з простими людьми обійматися. Це повна нісенітниця",– сказав Тизенгаузен.

Крім того, багато хто звернув увагу на те, що під час візиту в Дагестан у Путіна був загримований синець під оком.

Двійники Путіна

Чутки про наявність у російського диктатора Володимира Путіна двійників гуляють в мережі вже декілька років. Російський журналіст Олег Кашин навіть склав табличку "Путіних", де дав їм відповідну класифікацію. За його версією, є такі версії колективного Путіна: "говорун", "удмурт", "дипломат", "бенкетний", "оригінал", "Кучма" та "синець". Кожен із них виходить на сцену за певних конкретних обставин.

На наявність у Путіна двійників неодноразово вказувала українська розвідка. Очільник ГУР МО Кирило Буданов вважає, що "копій" диктатора щонайменше три. Їх видає поведінка, вуха та навіть зріст. 

Вас також можуть зацікавити новини: