Кадирова присоромили через критику Лапіна / фото REUTERS

Скандального голову Чечні Рамзана Кадирова і засновника приватної військової компанії "Вагнер" Євгена Пригожина різко розкритикували через їхню регулярну критику російського військового керівництва.

Жорстко перейшовся по обом екс-головком Сухопутних військ Росії, генерал Володимир Болдирєв, коментуючи їхню критику на адресу призначеного начальником Головного штабу Сухопутних військ Збройних сил РФ, генерал-полковника Олександра Лапіна

"Його критикували люди, які ніяких і прав на це не мають. Хто вони такі, щоб критикувати генерал-полковника? Цивільні люди", - висловився Болдирєв.

Відео дня

До цього повідомлялося, як Кадиров і Пригожин різко висловилися на адресу військового командування РФ після звільнення українськими військовими лиману на Донеччині.

Саме тоді під їхню критику потрапив якраз Лапін, який на той момент очолював Центральний військовий округ. Кадиров закликав його "змивати кров".

В Американському інституті вивчення війни (ISW) тоді зробили висновок, що Кадиров і Пригожин, які є силовиками з найближчого оточення Путіна, своїми заявами розбили спроби Кремля пом'якшити наслідки поразки.

Вас також можуть зацікавити новини: