У Росії медсестра одягла купальник під захисний костюм / newstula.ru

Лікарі тульської російської обласної клінічної лікарні заступилися за медсестру, чиє фото в купальнику під прозорим захисним костюмом розійшлося в інтернеті.

Читайте такожРосіянин заліз у чужу квартиру і прожив там рікЯк пише «Сноб», колеги пояснили такий зовнішній вигляд дівчини нестачею в медустанові спецодягу.

«Ви працювали в цих костюмах? У них дуже жарко. Я особисто теж в трусах тільки виходжу на зміну. А пацієнтам робити нічого, ось вони і фотографують: то білизна у них брудне, годують їх погано, то ми в нижній білизні. Так раділи б, що фігуриста дівчина до вас зайшла в такому вигляді! Частіше так одягаються, звичайно, чоловіки», — сказав один із співробітників лікарні на ім'я Павло.

Відео дня

Медпрацівник пояснив, що за правилами захисний костюм одягають на одноразову або бавовняну піжаму. За зміну під час перерв потрібно змінити чотири-п'ять таких комплектів. Ношені комплекти утилізують, за винятком бавовняного одягу – її можна випрати і відпрасувати.

«Розрахунки в зміні на один поверх: дев'ять чоловік – це 36-54 піжами. Дев'ять поверхів. Плюс ще три поверхи першого госпіталю. 360-522 піжами на добу на всю лікарню, не рахуючи лабораторію. Як мінімум добу їх будуть прати, тобто на наступний день потрібно ще стільки ж піжам», – вважає він.

Також Павло зазначив, що медикам не подобається ходити в прозорих костюмах, але інших у них немає: «А у деяких і таких немає. А якби панове журналісти знайшли б нам піжам, то ми б їх із задоволенням взяли».

Раніше УНІАН писав як в Росії медсестра одягла прозорий захисний костюм бікіні і була покарана.