Пропагандист Соловйов нібито приїхав на Донбас і видав незв'язну тираду для ЗСУ / скріншот

У російського пропагандиста Володимира Соловйова новий виток загострення. Він нібито з'їздив на тимчасово окуповані території Донецької та Луганської областей, де закликав бійців ЗСУ здатися.

Відповідне відео оприлюднили в соцмережах. На кадрах рупор Кремля у військовій формі в невідомому місці нібито звернувся до українських військових, видавши порцію російських кліше, позбавлених хоч якоїсь логіки.

"Український солдат, я до тебе звертаюся, я Володимир Соловйов. Що ти забув на землі донбаській? Вісім років ти вбивав і ґвалтував жителів вільного гордого Донбасу. Навіщо ти тут?"- продекламував Соловйов.

При цьому він видав тираду про те, як президент Володимир Зеленський нібито насолоджується славою і американськими грошима, а про військових вже давно забули. Також пропагандист знову згадав представників нетрадиційної сексуальної орієнтації, які "танцюють на Хрещатику".

"Хто ти? Ти українець? Ти православний? Або ти німець, який зрадив пам'ять своїх дідів і їх великий подвиг? Навіщо ти тут? Твоя смерть потрібна Зеленському, а твоє життя – твоїм родинам. Здавайся в полон або кидай все і йди на Київ", - завершив свій потік незв'язаних думок російський пропагандист.

Заяви Соловйова - останні новини

Кремлівський пропагандист ніколи не приховував своїх людоїдських вподобань. Він закликав вдарити по Україні ядерною зброю, а також вбивати українців.

Його настрій значно зіпсували успіхи ЗСУ на фронті. Крім того, у Соловйова і зовсім сталася істерика через підготовку контрнаступу ЗСУ. Він знову закликав бомбити Київ та інші українські міста ядерною зброєю, щоб перешкодити українській армії.

Вас також можуть зацікавити новини: