Соловйов з піною біля рота накинувся на Гіркіна, захищаючи Путіна / скріншот

Російський пропагандист Володимир Соловйов накинувся на терориста Ігоря Гіркіна-Стрєлкова через невтішні слова про диктатора Володимира Путіна. Рупор Кремля заявив, що бойовик образив президента РФ.

У своєму шоу Соловйов почав погрожувати тим, хто ображає "верховного головнокомандувача" РФ. За його словами, справжні "російські патріоти" цього "ні хріна не забудуть".

"Це нікчема, яка досі не може розібратися, хто він Гіркін або Стрєлков... Який не зміг знайти передову і тепер через губу... Поводиться гірше, ніж укронацисти. Зрадник. Який ти російський офіцер, якщо таке говориш про верховного головнокомандувача. Ти шматок лайна, а не російський офіцер", - обурився пропагандист.

Крім того, він нагадав, як Гіркін відмовився про пропозиції найманців "Вагнера" воювати проти України.

"Коли війна закінчиться, багато питань можна задати. А коли країна воює, а ти через губу... Питання, хто тобі цю губу так відтягнув", - підсумував Соловйов.

Що сказав Гіркін про Путіна 

9 квітня терорист Ігор Стрєлков (Гіркін) визнав, що останні півроку РФ терпить тільки суцільні поразки. На цьому тлі бойовик задумався про майбутнє російського президента Володимира Путіна. 

У своєму блозі Гіркін назвав Путіна "за фактом ще лідером нації", "поки він не помре або його не повалять". Злочинець скаржиться, що іншого президента у росіян немає, і що Путін "сам створив таку чудову систему".

Вас також можуть зацікавити новини: