У Башкортостані підліток наклав на себе руки / фото ua.depositphotos.com

У російському місті Мелеуз (республіка Башкортостан) 15-річний восьмикласник звів рахунки з життям через перукарню.

Вранці підліток сильно посварився з батьками, оскільки вони змушували його йти в перукарню постригтися, а він цього не хотів, повідомив Telegram-канал Baza в неділю, 21 травня. За його даними, хлопець після сварки пішов з квартири на емоціях, а через 3,5 години його знайшли біля будинку мертвим.

"Тіло 15-річного... помітили біля під'їзду його ж багатоповерхівки... Щоб врятувати хлопця, на місце відразу викликали лікарів, але вони допомогти вже нічим не могли. Ніяких передсмертних записок з поясненням своїх мотивів... не залишив. Під час обходу будинку лише виявилося, що підліток зміг пробратися на дах, попри закриті горища", - йдеться на каналі.

Відео дня

Близькі шоковані самогубством хлопця, оскільки у нього було багато друзів, і в школі він був відмінником, брав участь в олімпіадах.

Цікаві новини про "русскій мір" - сьогодні це варто знати

На початку травня стало відомо, що в тимчасово окупованому РФ Криму - в Керчі - приїжджий "начальник центру кінологічної служби" Сергій Довженко захотів перевірити, як працює "поліція" і з цією метою попросив місцевого жителя Олександра Калиниченка, який косив траву на вул. Комарова, зробити хибний виклик - повідомити про крадіжку газонокосарки.

Чоловік відмовився здійснювати хибний виклик, але посіпаки окупантів продовжували від нього вимагати здійснення такого вчинку. Потім Калиниченку стало зле, і через деякий час він помер.

Вас також можуть зацікавити новини: