Штатно, без пригод: у Криму російські копи довели чоловіка до смерті "перевіркою" / фото Baza

У Керчі в окупованому українському Криму росіяни влаштували перевірку роботи силовиків, внаслідок якої загинув чоловік. 

Як повідомляє російський Telegram-канал Baza, 2 травня в місто приїхав "начальник центру кінологічної служби" Сергій Довженко, щоб перевірити, як окупантська поліція працює на території півострова.

З цією метою він звернувся до місцевого жителя Олександра Калиниченка, який косив траву на вулиці Комарова. Його попросили зробити неправдивий виклик поліції і повідомити, що у нього нібито вкрали газонокосарку. Він відмовився, але "перевіряльники" продовжували вимагати, щоб він це зробив. На тлі стресу через ситуацію, що склалася, Калиниченко стало зле, за деякий час він помер. 

Відео дня

"У рапорті Довженка перевірка пройшла штатно, без будь-яких пригод. А заявником навчального виклику вказаний якраз загиблий Олександр Калиниченко", – пише Baza.

Інциденти з поліцією РФ

Напередодні стало відомо про новий випадок поліцейського свавілля в Росії. Дільничні змусили росіянина з'їсти свій телефон. Це сталося після того, як він поскаржився на них. 

Раніше в цьому місяці поліція Москви шукала пофарбованого в кольори українського прапора голуба-терориста, який нібито почав розкидати міни по російській столиці. 

Вас також можуть зацікавити новини: