Літак з Пригожиним, швидше за все, збили / скріншот

Пропагандисти засвітили на відео доказ того, що літак з ватажком ПВК "Вагнер" Євгеном Пригожиним і його двома замами збила система ППО, помітив військово-політичний оглядач Олександр Коваленко.

"Той самий випадок, коли навіть такий пропагандистський смітник як Readovka буває корисним. Опублікувавши першими відео з пікіруючим літаком Пригожина, вони опублікували і доказ того, що його збило ППО, а саме - відображений на перших секундах інверсійний слід від ЗУР", - написав експерт.

При цьому він опублікував відповідний скріншот.

Відео дня
Літак з Пригожиним, швидше за все, збили / скріншот

"Рашисти зараз віщають конспірологічні версії, аж до того, що це Україна провела спецоперацію з ліквідації Пригожина... Ну, якщо ГУР МО вдалося перетягнути у Тверську область ЗРК середнього радіусу дії, то... Хоча, з урахуванням того, що витворяють останнім часом ГУР МО - нічому не здивуюся", - іронічно підсумував Коваленко.

Літак з Пригожиним збила система ППО - що повідомлялося

Раніше зазначалося, що на обшивці літака Пригожина після катастрофи знайшли сліди поразки, які можуть свідчити про застосування ЗРК С-300.

Такі ж докази роботи ЗРК знайдені і на тілах жертв авіакатастрофи: "Є сліди ураження прямокутними осколковими елементами, схожими на "роботу" С-300".

Вас також можуть зацікавити новини: