Соловйов хоче помсти за ліквідованих терористів / скриншот

Російський пропагандист Володимир Соловйов почав закликати до помсти, зокрема, за "святих" терористів "Гіві" і "Моторолу", ліквідованих на Донбасі.

Пропагандист поставив запитання про те, коли буде знищено за його словами "терористичну організацію" – Службу безпеки України.

"Коли буде знищено урядовий квартал Києва, коли будуть знищені покидьки, що віддають накази від верховного бандерокомандувача, головного нациста, покидька, г**ди на прізвище Зеленський. Коли всі негідники по всіх лініях, ГУР та інші, що відповідають за проведення терактів на нашій території, усвідомлять, що таке гнів і могутність російської зброї?" – заявив російський пропагандист.

Ліквідація терористів "Гіві" та "Мотороли" - деталі

Одного з ватажків бойовиків "ДНР" Арсена Павлова, відомого як "Моторола", ліквідували ввечері 16 жовтня у 2016 році. За попередньою інформацією, його підірвали в ліфті будинку, в якому він проживав.

Терорист Михайло Толстих "Гіві" очолював загін бойовиків на Донбасі. Знущання з полонених стало його коронною сценою на всіх пропагандистських відео. У його кабінет вистрелили з вогнемета "Шмель".

Вас також можуть зацікавити новини: