Путін натякнув, що "канібали" та інші злодії РФ спокутали провину смертю в Україні / скріншот з відео

Лідер РФ Володимир Путін натякнув, що злочинці, наприклад, канібали, ґвалтівники, вбивці та інші соціопати, які вчиняють протиправні дії в Росії, можуть виправити свої "помилки", загинувши в Україні. 

Зокрема, на зустрічі з окупантами, які брали участь у загарбницьких боях за Урожайне (Донецька область), Путін "вже пробачив" кількох таких зеків, повідомляє The Moscow Times.

Президент Росії зазначив, що мобілізовані в місцях позбавлення волі росіяни, спокутали свою провину повною мірою посмертно.

Відео дня

"Хочу сказати, що ми всі люди, кожен може зробити якісь помилки, вони колись їх робили, але вони віддали життя за батьківщину, і вони спокутали свою провину у повній мірі", -заявив Путін. 

Диктатор також пообіцяв виділити допомогу сім'ям "полеглих" злочинців і попросив вшанувати їх пам'ять хвилиною мовчання, зазначає росЗМІ. 

Нагадаємо, 24 вересня матері ліквідованого в Україні "учасника війни" влада РФ віддала разом з речами "в подарунок" кота

Путін підписав указ про новий призов в армію РФ

Сьогодні диктатор Володимир Путін підписав указ про осінній призов до армії, оголосивши, що Росія повинна зібрати ще близько 130 тисяч осіб у військові частини. Йдеться про чоловіків віку від 18 до 27 років.

В указі Путіна зазначалося, що нова мобілізація почнеться з 1 жовтня по 31 грудня 2023 року. 

Вас також можуть зацікавити новини: