Пєсков назвав Путіна політиком "номер один" для Росії / колаж УНІАН, фото скріншот

Прес-секретар російського диктатора Дмитро Пєсков відзначився різкою заявою про те, що у Путіна "не може бути конкурентів в РФ".

Про це Пєсков оголосив у вівторок, 17 жовтня, в коментарі місцевим пропагандистським ЗМІ. 

У своїй заяві Пєсков зазначив, що Путін для РФ - це політик "номер один". Представник Кремля нагадав, що влада Росії неодноразово на цьому акцентувала. 

"Ми неодноразово говорили, що президент Путін, безумовно, є політиком і державним діячем "номер один" у нас в країні. І моя особиста думка, хоча я навряд чи маю право її говорити... Але, порушуючи правила, можу сказати, що у нього конкурентів зараз немає і бути не може в Російській Федерації", - заявив Пєсков. 

Пєсков "отримав" від Путіна через необачну фразу про вибори

Раніше прес-секретар лідера РФ Дмитро Пєсков вже відзначився необачною заявою про диктатуру Путіна. Його цитату про те, що на майбутніх російських виборах 90% підтримки серед росіян набере Путін, опублікувало в серпні видання The New York Times.

Тоді, коментуючи перевагу Путіна, Пєсков публічно натякнув, що проводити вибори у РФ необов'язково. Така відверта заява, ймовірно, не сподобалася Путіну, який намагається підтримувати легку видимість "свободи вибору" для росіян. РосЗМІ відзначали, що Пєсков зник з публічного простору РФ на помітний відрізок часу після того, як наговорив "зайвого" журналістам. 

Вас також можуть зацікавити новини: