В РФ дружина окупанта переспала з чоловіком і звинуватила його у зґвалтуванні / База

"Русский мир" не перестає дивувати треш-історіями. Цього разу російські пабліки розповіли драматичну історію із дружиною окупанта, яка погодилася на інтим з чоловіком, щоб звільнити коханого з полону.

Як повідомляє "База", ця дивна історія почалася зі знайомства Марини (ім'я змінено) та Сергія. Марина - мати трьох дітей та дружина окупанта, який потрапив у полон в Україні. Із Сергієм її познайомила подруга.

Чоловік представився офіцером і, вислухавши історію про полоненого чоловіка, пообіцяв допомогти. Мовляв, має багато зв'язків і він може організувати звільнення. Для цього потрібно 50 тисяч рублів "на вертоліт" та один секс.

Відео дня

Марина передала новому знайомому 40 тисяч (решту він обіцяв додати сам, бо називав себе багатою людиною), але від інтимної близькості довго відмовлялася. І тоді, за словами жінки, Сергій узяв її силою. Сподіваючись на визволення чоловіка, Марина вирішила не чинити опір, а потім якийсь час продовжувала спілкування з новим знайомим, але тут трапилося рідкісне нещастя - Сергія вкусила гадюка.

"Чоловік потрапив у реанімацію, а Марина тим часом зв'язалася з його родичами. Тут усе і з'ясувалося - виявилося, що жодних зв'язків у нього немає і вплинути на визволення чоловіка він не може. Коли правда спливла назовні, жінка написала заяву до поліції. Вона звинувачує Сергія у зґвалтуванні, а він відповідає жінці повідомленнями із погрозами. Поліція розпочала перевірку", - пише канал.

Інші треш-історію з дружинами окупантів

12 квітня СБУ оприлюднила перехоплену телефонну розмову солдата армії РФ з дружиною, в ході якої жінка закликала ґвалтувати українок.

"Так, ти давай там, українських баб насилуй, так? І мені нічого не кажи. Зрозуміло? (сміється-Ред.),-каже жінка своєму чоловікові-окупанту. При цьому вона закликає його користуватися презервативами.

Згодом одна з дружин загарбників промовилася, що російські окупанти на фронті вживають наркотики. Одного покарали за те, що він "ширнувся", а інші обкурилися і ледь не пішли на позиції Збройних сил України.

Вас також можуть зацікавити новини: