У Москві блогерка нарвалася на жорстку критику через напівголу фотосесію / скріншот

У Москві розгорівся скандал через блогерку, яка вирішила влаштувати напівголу фотосесію на тлі соборної мечеті.

Відео з місця подій опублікував Telegram-канал Shot.

"Попередньо, зйомку веде маловідома таргетолог на ім'я Маша, яка називає себе супер-фахівцем з просування у мережі. Буде кримінальна справа або вибачення? Або і те, і інше?" – гадають у підписі до відео.

На кадрах видно, як дівчина позує для фотографій навпроти мечеті в чорній спідній білизні, панчохах та на високих підборах, відкриваючи для знімків світле пальто. Голова і майже все обличчя моделі при цьому закриті балаклавою.

Думки користувачів у соцмережах з цього приводу розділилися: "Може, там мечеть не потрапила в кадр", "Голову відріжуть", "Вони у хіджабі, нормально", "Автора цього відео теж посадять, вангую", "Холодно ж, чому обличчя не показати?", "Який вже випадок поспіль? Мало, схоже, прикладів".

Тим часом московські мусульманки закликали обміркувати вжиття заходів щодо людей, що знімаються у напівголому вигляді біля храмів, пише Telegram-канал "Говорит Москва".

За словами голови союзу мусульманських жінок Росії Наілі Зіганшиной, залишати без уваги подібні вчинки не можна: "Такої байдужості в суспільстві не повинно бути. Я не знаю, чи працювали у цієї дівчини мізки, можливо, тільки тіло працювало. В першу чергу, мабуть, хотіла привернути увагу".

Читайте такожУ Росії "мати року" насильно занурила сіна в ополонку у - 26°: хлопчик виривався (відео)Раніше повідомлялося, як на Кавказі облаяли туристок за "голі" зйомки в горах.

Вас також можуть зацікавити новини: