Росіянка додала, що їм довелося "вибивати пледи у людей, які поїхали" / t.me/bazabazon

Група російських туристів затримали в аеропорту Тель-Авіва за підозрою в нелегальній міграції, але ті наполягають, що причин їхнього утримування нібито немає. Одна з росіянок записала скиглення на відео і попросила допомоги у соцмережах.

На відео жінка ниє, що росіян тримають на території аеропорту "без їжі і води" більше двох діб. 

"Ми б'ємо тривогу. Нас депортували з Ізраїлю, взагалі не пояснивши причину, сказавши, що ми мігруємо, а приїхали сюди у відпустку відпочивати. Ми більше двох діб знаходимося тут, спимо на картонках, їмо те, що купимо, тому що нам не надають ніякої їжі. Ніякої води. Тобто, нічого абсолютно", - скаржиться громадянка РФ.

Далі росіянка додала, що їм довелося "вибивати пледи у людей, які поїхали": "Ми брали пледи у них. Тут холодно, знаходимося в спортивних костюмах".

Також жінка на відео стверджує, що у компанії росіян відібрали паспорти. "Ми сьогодні повинні були полетіти в Сочі, але ми не полетіли, тому що на нас не вистачило місць. Нас просто не відпускали, тому що немає місць", - сказала туристка.

"Нам не дають пройти до багажів, взяти хоч якісь речі. Розмовляють з нами, як з г*вном. Купити їжу або речі в аеропорту ми можемо тільки з паспортом, а паспортів у нас немає", - поскаржилася росіянка. 

Російські ЗМІ подають подію нібито як помилку з боку ізраїльської влади. Що є стало причиною затримання росіян - наразі невідомо. 

Росіяни за кордоном - останні новини

Через війну в Україні ставлення до росіян за кордоном у іноземців різко погіршилося. Нещодавно прикметний інцидент стався в одному з готелів Туреччини - там на російських туристів ні з того, ні з сього почали "сипатися" пляшки на балконі.

Примітно, що конфлікти найчастіше провокують самі громадяни країни-агресора. За кордоном росіян викривають на підтримці "русского міра", армії загарбників, а також у нападах на українців.

Вас також можуть зацікавити новини: