Москвичі, втомлені від самоізоляції під час карантину, почали влаштовувати незвичайні секс-експерименти, внаслідок чого лікарям швидкої допомоги протягом двох діб довелося тричі виїжджати на допомогу громадянам, які перестаралися під час утіх.

Читайте такожУ Росії одружений мер "попався" на втіхах із заступницею під час наради по відеозв'язку

Про це повідомляє "Московський комсомолець".

Відео дня

Так, 1 травня 24 річна мешканка району Східне Ізмайлово зі своїм приятелем вирішили випробувати нову секс-іграшку, однак у підсумку вони не змогли самостійно витягти її з інтимного місця дівчини. Предмет їй вдалося отримати тільки в лікарні. На наступний день її досвід повторила 40-річна мешканка Зеленограда.

Також від секс-утіх постраждав 20-річний студент із селища Північне. Хлопець взяв пластикову насадку з ручки швабри, відкрутив її і, недовго думаючи, засунув у задній прохід. Витягнути деталь хозінструменту самостійно він вже не зміг, як не намагався. Юному експериментатору нічого не залишалося, як викликати швидку. У лікарні частина швабри вдалося дістати з тіла і юнака відпустили додому.

Як повідомляв УНІАН, у Росії жінка запросила до себе додому двох неповнолітніх вихованців інтернату, де вона працювала прибиральницею, і зайнялася з ними сексом.