Соловйов хоче отруювати більше "гарматного м'яса" на війну в Україні / скріншот

Головний російський пропагандист Володимир Соловйов з екрану росТБ закликає дозволити строковикам воювати проти України. Відповідна заява пролунала в ефірі "Росії 1".

"Ну, завжди на війнах молоді... Скільки хлопців, які зараз проходять строкову службу, кажуть: "Дайте повоювати, нас півроку готують, ми можемо, знаємо, вміє. Наші батьки там. Пустіть нас туди", — цинічно заявив путінський поплічник.

У відповідь депутат Держдуми РФ Бабаков пообіцяв, що "дуже щільно" попрацює над цим питанням під час весняної сесії.

Якими скандальними заявами відзначився Соловйов

Раніше відомий російський пропагандист Володимир Соловйов закликав мобілізованих росіян не боятися вмирати на війні проти України. Він заявив, що "життя сильно переоцінене",  а "смерть – неминуча".

Також топ-пропагандист Кремля визнав, що війна буде затяжною, а це значить, на його погляд, що потрібно збільшити термін проходження строкової служби в армії.

Крім того, Соловйов в істериці вибухнув новим неблагополучним прогнозом для росіян і пригрозив походом окупаційної армії до Європи. У черговому відео він заявив, що війська РФ вторгнуться в Гаагу, Париж і Берлін, нібито для того, щоб про Росію "думали з повагою".

Вас також можуть зацікавити новини: