Володимир Соловйов / Скріншот

Топ-пропагандист Кремля Володимир Соловйов визнав, що війна буде затяжною, а це означає, на його погляд, що потрібно збільшити термін проходження строкової служби в російській армії.

"Треба розуміти, що війна надовго. І правильно, що зараз почали працювати з "народним ополченням". На мій погляд, досить себе дурити – ну, який один рік в армії? Зрозуміло, що термін служби має бути збільшений. Очевидно, що безглузда ситуація, коли люди, яких рік готували, після цього "йдуть на гражданку", тоді як країна воює. Це по 140 тисяч кожні півроку", – заявив Соловйов в ефірі федерального каналу.

Він додав, що ці 140 тисяч навчених росіян могли б долучитися до вбивств українців. Цікаво, що з вуст Соловйова більше не лунає гасло "Візьмемо Київ за три дні".

Нагадаємо, депутат Держдуми РФ Михайло Шеремет закликав збільшити термін строкової служби в армії до двох років. Проте його пропозицію досі не розглянули.

Раніше Соловйов називав себе терористом, а також зізнавався, що йому тривожно. У рупора Кремля при цьому були синці на обличчі.

На передачі у Соловйова нещодавно хвалили Валерія Залужного.

Вас також можуть зацікавити новини: