У Москві загорівся завод "МіГ" / скріншот

Вдень у вівторок, 13 лютого, в Москві загорівся завод "МіГ" на Ленінградському проспекті, повідомляти Російський Telegram-канал Baza.

Зазначається, що, за попередніми даними, пожежа виникла в реконструйованому цеху, прибудованому до діючого корпусу заводу.

Також вказується, що загоряння сталося на 2 і 3-му поверхах будівлі, площа пожежі - 70 квадратних метрів.

"Причина пожежі поки залишається невідомою. На даний момент (13:00) проводиться евакуація. До місця події їде кілька пожежних бригад: є ризик переходу вогню і на інші будівлі заводу", - йдеться в повідомленні.

Оновлено 13:31. Повідомляється, що відкрите загоряння на території заводу "МіГ" у Москві нібито ліквідовано. 

"Покрівля продовжує тліти. Пожежники намагаються запобігти поширенню вогню на сусідні будівлі: розбирають покрівлю і проливають перекриття, щоб вогонь не перейшов далі", - говориться у новому повідомленні.

Оновлено 15:10. У прес-службі держкорпорації "Ростех" заявили, що територію колишнього заводу "МіГ" у Москві було продано кілька років тому у зв'язку із припиненням виробництва, і що загорянь на території діючих підприємств "Ростеху" не зафіксовано.

АТ "РСК "МіГ" - довідка

У відкритих джерелах зазначається, що підприємство поєднує у собі всі аспекти конструювання, виготовлення, підтримки та ремонту літаків марки "МіГ".

Продуктовий ряд АТ "РСК "МіГ" включає винищувачі-перехоплювачі, багатофункціональні бойові літаки (МіГ-29, МіГ-31).

Флагманський продукт - авіаційний комплекс МіГ-35 для Міністерства оборони Росії.

Вас также могут заинтересовать новости: