У Росії силовики підстрелили леопарда Мурку, яка втекла з приватного будинку / Колаж УНІАН, фото Mash

В Росії силовики застрелили леопарда Мурку, яка втекла з приватного будинку в Ставропольському краї, не знаючи, як інакше зловити тварину.

Інцидент стався вночі: виклик про втікача-леопарда надійшов до рятувальної служби Станиці Незлобної, пише Mash.

Тварина бігала по околицях у спробі сховатися. У результаті поліцейські разом з рятувальниками виявили леопарда на дереві через кілька годин з моменту його втечі. У полюванні на леопарда брала участь команда з 57 осіб. 

"Його застрелили, щоб не створювати загрози місцевим жителям", - йдеться в повідомленні.

РосЗМІ стверджують, що леопард вночі напав на свого господаря 47-річного Дмитра Б., який відмовився від госпіталізації. У нього медики зафіксували рвані рани голови і вуха у зв'язку з нападом хижака.

Жертвою російських силовиків стала 7-річна перський леопард Мурка. Її подарували росіянину на честь дня народження. 

Пізніше Mash показав відео про те, як силовики "ловили" леопарда. У кадрі поліцейські відзначали, що тварина шукає місце, щоб сховатися. 

"Пацани, стріляйте, а то ми о*у**м шукати її", - заявив один з них. 

У Росії подають жорстокі кадри вбивства леопарда з назвою: "Останні кадри життя Мурки зі Ставропольського краю".

РосЗМІ кажуть, що фахівці довго думали, якою зброєю нейтралізувати тварину і заявляють, що леопард міг напасти на людей. 

"Оповіщені про небезпеку жителі розповіли нам, що в цей момент самі взяли в руки рушниці, щоб в разі чого бути готовим до нападу Мурки. За підсумком - тварину ліквідували", - йдеться в повідомленні.

Через ракетну атаку РФ під Києвом постраждала тигриця

11 листопада армія РФ завдала шкоди здоров'ю ще однієї рідкісної представниці підвиду хижаків - під Києвом через ракетні залпи перелякалася тигриця. Тварина забилася об клітку вольєра під час повітряної атаки і не змогла встати. За словами фахівців Центру порятунку диких тварин, у неї або травмовані задні кінцівки, або пошкоджений хребет. 

Вас також можуть зацікавити новини: