Раніше підліток потрапляв у поле зору поліції / фото ua.depositphotos.com

У Росії студент жорстоко вбив 14-річну дівчину, яка відмовила йому в поцілунку. Тіло підлітка знайшла мати.

Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot.

Інцидент стався в селищі Мокшан Пензенської області. Мати дівчинки не змогла додзвонитися до дочки і відстежила її телефон за допомогою геолокації.

Відео дня

На місце вона прийшла разом зі співмешканцем. Там вони побачили закривавлену дівчинку, що лежала на землі в бюстгальтері. В кущах неподалік ховався вбивця.

Читайте такожРосіянин на грунті ревнощів побивши дружину цеглою по голові та підпаливЗ'ясувалося, що компанія з 12 молодих людей і дівчат від 14 до 22 років відпочивала в парку. Коли вони почали розходитися по домівках, 14-річну школярку пішов проводжати 17-річний Кирило. По дорозі він зізнався їй в почуттях і спробував поцілувати, але дівчина відмовила.

За даними каналу, Кирило розлютився і кілька разів вдарив її по голові. Коли дівчинка впала і знепритомніла, він взяв лежачу на підлозі дошку, поклав їй на голову і стрибнув на неї кілька разів. Потім він розбив пляшку і завдав школярці численні порізи по всьому тілу.

Після затримання він зізнався у вбивстві восьмикласниці, але досі запевняє, що не ґвалтував її.

На допиті Кирило розповів, що спочатку приділяв знаки 15-річній знайомій, її ж і проводжав додому. Загибла дівчинка пішла з ними за компанію, бо їм було по дорозі.

"Потім пара залишилася поговорити наодинці, а "третя зайва" вирушила одна додому. Провівши кохану, Кирило вирішив наздогнати і її подругу. Біля будинку "романтик" спробував до неї підкотити, але та категорично відмовила, після чого отримала по голові і знепритомніла", - йдеться в повідомленні.

Як зазначає канал, у 2019 році студента поставили на облік в ПДН, оскільки він розпилив в школі газовий балончик. У травні студента затримали п'яним у громадському місці.

фото LifeShot
фото LifeShot

Вас також можуть зацікавити новини