У Бєлгороді Дід Мороз приїхав на новорічну ялинку на БТР / скріншот

У російському Бєлгороді помітили Діда Мороза на БТР. Мабуть, іншого транспорту казковий герой не знайшов, щоб приїхати на ялинку.

Відповідне відео зі "свята" оприлюднили в Telegram-каналі "Світ Білогір'я". На перших кадрах чітко видно чоловіка в костюмі Діда Мороза біля БТР. Далі казковий герой їде на бронетранспортері з прапором РФ і мішком по трасі.

На наступному відео Дід Мороз вже стоїть на сцені й розповідає про свої пригоди.

"Ліс, кругом замети, а тут і дощик почався, і, бачу, сидять на галявинці воїни наші. А у мене сани застрягли, вертоліт поламався. На чому летіти – не знаю. Врятували вони мене, БТР мені виділили", - розповів казковий герой.

Рекомендації Кремля на Новий Рік-2023 

У Кремлі "рекомендували" місцевій владі "проявити стриманість у витратах" на святкування Нового року і згадувати "героїзм" окупантів. 

Водночас жодних обмежень не передбачено, хіба що під час організації дитячих ялинок, але дітей наказано зомбувати "згадкою героїзму захисників Вітчизни, можливістю від імені дитини відправити привітання".

У "ЛНР", "ДНР", а також в окупованих районах Херсонської та Запорізької областях пропонується встановити ялинки і урочисто їх відкрити. Крім того, окупантів в Україні вітатимуть агітбригади з Дідами Морозами та Снігуроньками.

Вас також можуть зацікавити новини: