У Бєлгороді показали, як захищатимуться від ЗСУ / t.me/vvgladkov

Бєлгородські чиновники показали будівництво засічної лінії на кордоні з Україною, яка, за задумом окупантів, повинна запобігти приходу ЗСУ.

Кадри будівництва з'явилися у Telegram місцевого гауляйтера Гладкова. На фото російські чиновники оглядають встановлені вздовж кордону протитанкові пірамідки з колючим дротом.

Судячи з усього, "коридор" колючого дроту тягнеться на кілька кілометрів.

Відео дня

"В рамках щотижневого об'їзду провели огляд ходу виконання робіт з будівництва засічної Бєлгородської лінії. Роботи проводяться відповідно до раніше затвердженого графіка", - написав Гладков.

t.me/vvgladkov

Війна в Україні - Росія перейшла до оборони

Після відведення військ з Херсона і правого берега Дніпра Росія перейшла в оборону. Сили мобілізованих не можуть забезпечити Путіну ведення наступу.

У зв'язку з цим окупанти почали робити окопи на сході України, в прикордонних з Україною російських областях, а також в Криму.

Також РФ виробляє протитанкові "піраміди", щоб уповільнити просування ЗСУ. Але, як показує практика, піраміди українським військовим – не перешкода.

Нещодавно в мережі з'явилися супутникові знімки окопів росіян в Криму. Судячи з усього, ворог продовжив рити траншеї на КПВВ "Чонгар", в північно-західній частині Криму і біля Армянська.

Вас також можуть зацікавити новини: