В Ростові заявили, що ППО збила повітряну кульку / фото ua.depositphotos.com

Губернатор Ростовської області РФ Василь Голубєв заявив, що ввечері 3 січня у регіоні спрацювала система протиповітряної оборони. Військові збили повітряну кульку.

У Telegram чиновник пояснив, що повітряний об'єкт зафіксували приблизно о 22:00 за місцевим часом за сім кілометрів від селища Султан-Сали у М'ясниківському районі області.

"На висоті 2,5 км було виявлено малорозмірний об'єкт у формі кулі, яка вільно летіла за вітром. Було ухвалене рішення про його ліквідацію", – написав Голубєв.

Губернатор додав, що необхідно "зберігати спокій". 

"Бавовна" в Росії

У ніч на понеділок, 2 січня, в російському Воронежі пролунали вибухи. У Воронежі знаходиться російський військовий аеродром "Балтімор", на якому базуються бомбардувальники Су-34. За даними деяких Telegram-каналів, вночі там звучала повітряна тривога.

У той же день стало відомо, що Климовська РЕМ Брянської області піддалася ударам, в результаті знеструмлено сусіднє селище.

У новорічну ніч на Донеччині було знищено близько 400 російських окупантів, ще близько 300-поранені. Удар було завдано по скупченню мобілізованих у тимчасово окупованій Макіївці.

Вас також можуть зацікавити новини: