Найвяличніша з нині існуючих вакцина "Супутник V" не тільки дозволила Росії стрімко вирватися на перше місце в світі за добовим приростом негативного виживання населення, але й забезпечила щепленим росіянам повну свободу пересування всією Земною кулею за допомогою мережі Інтернет, у тому числі й шляхом настільки природної імунізації, що Заходу не снилося навіть у найприємнішому сні.

У перших числах вересня сковідило знаменитого російського журналіста Дмитра Кисельова: пашущий антитілами абсолютно весь, Дмитро потрапив на елітне лікарняне ліжко з гострою нестачею 50% легенів під підбадьорюючі вигуки біндерівців "працюйте, віруси-браття". Але не тут-то було: Дмитро Кисельов був не тільки вакцинований, а й ревакцинований, причому, останній раз у липні цього року, тому смерть його не залишилася навіки в наших серцях. Вяликий "Супутник" дивом витягнув Дмитра з того світу. Так у російській супутникології з'явився Індекс Кисельова, завдяки якому легко розрахувати ефективність кращої в світі вакцини: якщо ковід забрав 50% легень Дмитра, інші 50, відповідно, урятував чудодійний "Супутник V". З урахуванням ревакцинації (вона означає, що перед тим, як захворіти, Дмитро отримав аж 4 уколи чудодійного варива) цифру 50 слід множити на 4, тобто ефективність "Супутника V" становить 200% річних! Жодна вакцина в світі не підбереться до цього показника ніколи й нізащо, як би не скрипів зубами від злості світовий чистоган.

"Супутник V" - це справжня вакцина-всюдихід

Але є й ще один суперплюс вакцини "Супутник V", і він, мабуть, найважливіший. Перехворівши ковідом, Дмитро Кисельов нарешті отримує антитіла й довідку про одужання, з якою він тепер навіть зможе відвідати деякі країни світу! Воістину, "Супутник V" - це справжня вакцина-всюдихід. У справедливості цього твердження змогла повним складом переконатися делегація Росії на Парламентській асамблеї Ради Європи, якій внаслідок помилкового невизнання Євросоюзом кращої в світі вакцини дозволили приїхати в Страсбург як виняток, але заборонивши виходити на вулицю з готелю, окрім як на засідання ПАРЄ. Завдяки цьому російська делегація не тільки змогла забезпечити собі право на рішучий протест проти принизливої вакцинної дискримінації, а й можливість залишитися вдома і подорожувати без обмежень за допомогою звичайного радянського Інтернету! Спасибі "Супутнику".

Читайте такожУ "Супутника V" нові проблеми: ВООЗ знайшла недоліки при виробництві

"Якби в нас не було можливості придбати "Супутник V", нам би не вдалося провести найшвидшу й успішну кампанію з вакцинації в Євросоюзі цієї весни!" - радіє немов дитина голова МЗС Угорщини Петер Сійярто. Петер Сійярто і сам обколовся "Супутником", та так успішно, що d нього виникли проблеми з потраплянням на Генасамблею ООН у Нью-Йорку. Однак кому потрібен Нью-Йорк, якщо у Петера тепер є можливість приїхати до Москви!

Дурні та націонал-зрадники Росії рвуться в "вакцинні Тури" в Сербію і Німеччину

На цьому тлі викликають гомеричний регіт дурні та націонал-зрадники Росії, що рвуться у "вакцинні тури" до Сербії і Німеччини (очевидно, у Німеччину їх, за старою комуністичною традицією, возять в опломбованому вагоні), щоб розжитися там богомерзьким "Пфайзером" та іншою нечистю. Адже Західні вакцини небезпечні і, як правило, не дають можливість отримати такий природний імунітет, як у Кисельова, не кажучи вже про міністра закордонних справ РФ Лаврова, який так красиво образив свого колегу з Таїланду на полях Генасамблеї ООН. "А я ось вакцинований! - хвалькувато сказав Лаврову колега з Таїланду. - А ось тебе-то як сюди пустили, "супутник" ситний?". "А я перехворів!" - відрізав Лавров, і колега з Таїланду відразу знітився, зблід і визнав світову перевагу російського імунітету...

"Супутник V" плюс природна імунізація внаслідок важкого захворювання ковідом - ось істинний ключ до геополітичного успіху. Незрозуміло, звичайно, навіщо в цій схемі "Супутник", але куди ж Росії без кращої в світі вакцини? Без кращої в світі вакцини Росії нікуди. Навіть якщо з нею теж нікуди.

Василь Рибніков