Вбивав, розчленовував і їв росіян: Путін помилував окупанта-канібала (фото)

Російський диктатор Володимир Путін помилував другого людожера за участь у війні проти України. Щасливчиком став вбивця із Сахаліну Денис Горін.

Як повідомляє The Moscow Times, людожер вирушив на фронт із колонії в листопаді минулого року, а зараз перебуває вдома. Сусіди бачили жорстокого вбивцю.

"Вважай, на волі, помилуваний. Але, гадаю, ненадовго він на волі. Рідні його жертв усе пам'ятають", - сказав сусід Горіна Дмитро.

Відео дня

Вперше Горін був засуджений у 2003 році за вбивство та знущання над тілом убитого. Тоді його засудили на 10 років суворого режиму. За зразкову поведінку він вийшов з колонії у 2010 році.

У червні 2011-го брати Денис та Євген Горіни жорстоко побили людину. Поки потерпілий був непритомний, брат Дениса добив його ножем. У січні 2012 року брати зарізали ще одну людину. Влітку того ж року правоохоронці розкрили четверте вбивство, вчинене Денисом. Воно сталося у листопаді 2010 року.

Тоді, згідно з версією слідства, Горін спочатку вбив людину, а потім зрізав з ніг трупа м'ясо, промив його, поклав у холодильник, а потім з'їв. Суд засудив Горіна на 22 роки виправної колонії особливого режиму.

Путін відпускає вбивць та ґвалтівників

Після початку війни з Україною в Росії на волю регулярно випускають убивць, ґвалтівників та засуджених за інші тяжкі злочини. Помилування особисто підписує президент РФ Володимир Путін.

Нещодавно стало відомо, що Путін помилував засудженого у справі про ритуальні вбивства мешканця Ярославля Миколу Оголоб'яка. Він також пішов воювати проти України та служив півроку у загоні "Шторм Z". Після поранення він залишився інвалідом.

Вас також можуть зацікавити новини: