У Росії за участь у війні дають помилування навіть масовим вбивцям / фото ua.depositphotos.com

У Росії на свободу випускають помилуваних маніяків, ґвалтівників і сатаністів, які демобілізований після війни в Україні, пишуть росЗМІ.

Так, за участь у війні в Україні помилували 33-річного сатаніста Миколу Оголобяка, якого в 2010-му році засудили до 20 років колонії у справі про ритуальні вбивства підлітків в Ярославлі. Банда сатаністів, членом якої був Оголобяк, вбила трьох неповнолітніх дівчат і одного хлопця. Тіла жертв розчленували, а кров і нутрощі використовували для окультних ритуалів.

На фронті Оголобяк воював у складі зек-загонів "Шторм-Z", отримав поранення і став інвалідом. Тепер він повернувся додому.

Відео дня

Також у Пермі звільнили Артема Бучина, який зґвалтував і вбив дівчину у 2022 році. На суді прокурор просив для нього довічне ув'язнення, але Бучин в результаті опинився на волі вже через рік, повоювавши в складі ПВК "Вагнер".

Також за службу в "Вагнері" звільнилися двоє калузьких вбивць і ґвалтівників Євген Татаринцев і Владислав Коробенков. Обидва брали участь у вбивствах разом з братами. Обидва ґвалтували і вбили зустрінутих на вулиці дівчат. Як розповідають ЗМІ, матері жертви, убитої Коробенковим, перестали надходити гроші по компенсації від вбивці - а в результаті з'ясувалося, що він помилуваний Путіним.

Російські окупанти після повернення додому вбивають людей

За даними росЗМІ, з початку року станом на жовтень російські окупанти і найманці воєнізованих структур, які побували на війні проти України і повернулися в РФ, убивши щонайменше 27 осіб. У більшості таких інцидентів звинувачують "вагнерівців". 

Вас также могут заинтересовать новости: