Вчителька виконала танець живота перед дітьми / скріншот

У Росії вчителька хабаровської школи № 76 Юлія Марченко, яка виконала танець живота перед дітьми на святковій лінійці 1 вересня, публічно вибачилася за це.

Відео вибачень Марченко опублікувала адміністрація школи на своїй сторінці в забороненій в Україні соцмережі "ВКонтакте".

"Своїм творчим номером, Я нікого не хотіла образити і образити ваші почуття. Я хотіла принести вам радість", – зазначила вчителька.

Вона також заявила, що її костюм був закритий та тілесного кольору: "Під відблисками сонця створюється враження оголеного тіла".

Вчителька виконала танець живота перед дітьми: що відомо

Читайте такожУ Росії молодий вчитель проспав 1 вересня: що він сказавши батькам школярів (фото)Як виявилося, її танець живота називався "Птах щастя".

Після того, як відео виступу потрапило у мережу, безліч користувачів розкритикували жінку за "еротичний" танець перед дітьми та надто відверте вбрання.

У підсумку місцеве управління освіти ініціювало перевірку:

"Звичайно, подібний виступ молодого вчителя-педагога додаткової освіти з танців, який став її особистою ініціативою із задумкою про птаха щастя, неприпустимий та недоречний на святі, присвяченому Дню знань. Під сумнів поставлена концепція виховної роботи всієї школи",