В Москві шукають банду "геїв-клофелінників" / ua.depositphotos.com

В Москві діє банда "геїв-клофелінників". Жертвою став 22-річний москвич Андрій.

Як пише канал SHOT, у п'ятницю ввечері потерпілий на запрошення товариша приїхав до Люберців на вечірку до незнайомих хлопців. Після кількох келихів алкоголю, Андрію стало погано.

Зазначається, що хлопця нудило, він не міг ходити і періодично втрачав свідомість. За словами жертви, йому зробили кілька уколів, після чого перевезли на іншу квартиру, де троє невідомих зґвалтували його.

Відео дня

"Опритомнів Андрій наступного дня у себе в квартирі: як потрапив додому, не пам'ятає. Він викликав швидку. Лікарі госпіталізували хлопця та діагностували у нього травму прямої кишки. Наразі роблять аналізи, щоб з'ясувати, що саме вколювали постраждалому. Поліція проводить перевірку", - пише канал.

Інші новини "русского мира"

В РФ школяр скоїв самогубство через кохання до друга. Тіло 15-річного Романа (ім'я змінено) знайшли в одному із покинутих будинків. Поруч зі школярем був лише рюкзак, порожні блістери від антидепресантів, а також передсмертна записка - у ній хлопець пояснив, що на самогубство його підштовхнули почуття до товариша.

Також УНІАН повідомляв, що в РФ дитину зі зламаною ногою змусили повзти на четвертий поверх. Підліток підвернув ногу, коли грав із друзями на вулиці. Вдома біль посилився, і мама вирішила відвезти сина до поліклініки. Однак там на неї чекав сюрприз: виявилося, що у вихідні ліфтера немає, ліфт не працює, а рентген знаходиться на четвертому поверсі.

Вас також можуть зацікавити новини: