Єгор Просвірнін / фото t.me/bazabazon

В аналізах загиблого російського націоналіста та блогера Єгора Просвірніна знайшли кокаїн та МДМА.

Про це пише Telegram-канал Baza.

Нагадаємо, 35-річний засновник заблокованого в Росії проекту "Супутник і погром" в кінці грудня 2021-го випав з вікна. Він був повністю голим, і поруч з його тілом знайшли перцевий балончик.

Відео дня

"Судмедекспертиза знайшла в сечі загиблого журналіста дві наркотичні речовини – кокаїн і МДМА. У крові їх не виявлено (в сечі сліди психоактивних речовин зберігаються довше). Слідів вживання алкоголю експерти не знайшли", – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що перед загибеллю Просвірнін посварився з дружиною, вигнав її з квартири та замкнувся зсередини. Через кілька годин Просвірнін випав з вікна.

Читайте також"Підлітки виходити вбивати": у Росії фанати неонациста "Тесака" об'єдналися в групуДовідка. У 2012 році у "Вконтакте" з'явилася спільнота "Супутник і Погром", пізніше був створений окремий сайт.  У 2014 році видання підтримало "приєднання" до РФ окупованого Криму і територій ОРДЛО.

Редакція заявляла, що сотні їхніх читачів поїхали воювати на схід України, а саме видання за допомогою краудфандингу зібрало гроші на БТР для ополчення Донбасу.

У липні 2017 року Генпрокуратура РФ повідомила про виявлення "інформаційних ресурсів націоналістичного спрямування", серед яких опинився "Супутник і Погром". 9 жовтня 2018 року видання оголосило про своє закриття.

Вас також можуть зацікавити новини: