БПЛА долітають до Волгоградської області / Скріншот

У ніч на 24 листопада безпілотний літальний апарат атакував російську військову частину у Волгоградській області. Про це повідомляє російський Telegram-канал ASTRA.

За їхніми даними, близько 02:00 на території військової частини 57229/51 в селищі Котлубань впав безпілотник літакового типу. Постраждалих і руйнувань немає. "Ця військова частина, згідно з відкритими даними, є великим арсеналом комплексного зберігання боєприпасів", - пишуть вони. 

Зазначається, що ця ж військова частина вже потрапляла під атаку БПЛА 16 листопада, тоді там згорів склад з боєприпасами дрібної стрілецької зброї.

Відео дня

Тим часом Baza заявляє, що вночі в бік частини в Городищенському районі летіли три безпілотні летальні апарати, їх придушили силами радіоелектронної боротьби. В результаті один з дронів "впав на території частини і вибухнув".

Війна у Волгоградській області:

Нагадаємо, 31 грудня одна з ракет, які окупанти випустили по Україні, впала на їх території. У мережі публікували ракету, яка впала і загорілася.

У вересні у Волгоградській області зазнав аварії тактичний фронтовий бомбардувальник Су-24М.

7 вересня російські ЗМІ заявили про першу атаку дрона на регіон з початку повномасштабної війни. Повідомлялося, що метою БПЛА була військова частина в Городищенському районі, його перехопили.

Вас також можуть зацікавити новини: