Єгор Крутоголов написав зворушливі спогади про Марину Поплавську / фото Facebook

Фронтмен гумористичного проекту "Дизель шоу" Єгор Крутоголов написав зворушливе повідомлення, у якому згадує колегу Марину Поплавську, яка загинула у ДТП 20 жовтня.

На своїй сторінці у Facebook актор написав, що смерть Поплавської стала для нього великою втратою.

Читайте такожВодій автобуса, який віз акторів "Дизель Шоу", прокоментував смертельну ДТП (відео)

Відео дня

"Вона жила за принципом "не роби зла", тому біль втрати настільки сильна і відповіді на питання "за що?" просто немає. Я впевнений, що за все своє яскраве, насичене життя вона не скоїла діяння, за яке могла б слідувати така гірка розплата. Якщо забирають таких, як вона, то про жодну справедливість не може бути й мови", - йдеться у повідомленні.

Крутоголов також зазначив, що Марина Поплавська була "матусею" для всього колективу "Дизель шоу" і часто під час їх гастролей сиділа в автобусі поруч з водієм, щоб не дати йому заснути.

Читайте такожПостраждала у трагічній ДТП актриса "Дизель шоу" розповіла про свій стан після аварії

"Вона була нашою матусею, нашою квочечкою, яка переживала за всіх і кожного набагато більше, ніж за себе. Вона сиділа поруч з водієм завжди, щоб не давати йому заснути, щоб уберегти нас усіх... Можливо, в той жахливий ранок, який у нас тепер стоїть в мозку на повторі, вона взяла весь удар на себе, щоб ми жили. Дякую, Марина, дякую, матусю...

Я багато і довго міг би говорити про Марину-актрису, Марину-жінку, Марину-друга, але не зараз, поки мені складно перейти в минулий час, кажучи про неї", - написав актор.

Як повідомляв УНІАН, вранці 20 жовтня на Житомирській трасі під Києвом автобус з акторами "Дизель Шоу" зіткнувся з фурою. В результаті ДТП загинула зірка "Дизель Шоу" Марина Поплавська. Крім того, постраждали і були госпіталізовані учасники проекту Яна Глущенко і Єгор Крутоголов.