facebook.com/pg/UA.KyivPolice

На Рівненщині 15 квітня близько 3:20 водій-порушник, втікаючи від поліції, пошкодив два службових авто і травмував двох правоохоронців.

Як повідомив кореспонденту УНІАН керівник відділу комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області Антон Крук, екіпаж патрульних поліцейських спробував зупинити автомобіль BMW на іноземній реєстрації, водій якого порушував правила руху та створював аварійну обстановку. Водій-порушник на вимогу зупинитися не реагував і навпаки збільшив швидкість руху. Місцями, як каже Крук, вона доходила до 200 кілометрів за годину. Для допомоги поліцейським, які переслідували порушника, підключилася інша група патрульних. Вона на автомобілі почала слідувати перед BMW та намагалася його зупинити. Водій-порушник вдарив своїм авто поліцейський автомобіль, що їхав попереду, різко розвернувся і вдарив машину правоохоронців, що їхала позаду.

Після цього поліцейські використали табельну зброю.

Відео дня

«Стріляли лише по колесах», - каже Антон Крук.

Наразі водій-порушник затриманий. У нього виявили ознаки сп’яніння. 

Під час затримання отримали травми двоє поліцейських та сам пасажир BMW. Всіх госпіталізовано.

У салоні машини водія-порушника виявили стартовий пістолет з ознаками переробки для відстрілу гумовими кулями. Подробиці з’ясовуються.