Роком політичної нестабільності, яка так чи інакше вплинула на роботу влади, назвав 2007 рік Харківський міський голова Михайло ДОБКІН.

Як передає кореспондент УНІАН, так керівник міста висловився сьогодні на прес-конференції, підбиваючи підсумки року.

«Не було політичної стабільності, не було можливості працювати у тому режимі, який дозволив би реалізувати абсолютно все. Але, тим не менше, я не хотів би, щоб у когось склалося враження, що 2007 треба відносити в пасив, а не в актив. Було зроблено дуже багато», - сказав М.ДОБКІН.

Відео дня

За його словами, вдалося, зокрема, значно зміцнити матеріально-технічну базу житлово-комунального господарства, охорони здоров’я, зокрема, на 80% оновлений парк швидкої медичної допомоги, навести лад у сфері земельних відносин, увійти в завершальний етап розробки плану забудови міста, визначити архітектурний ареол Харкова, сформульовано чіткі правила для всіх, хто приходить будувати в центрі місті. Також вдалося, зазначив мер, добитися зростання в ціні нової нерухомості в центральній частині міста.

«Сьогодні Харків динамічно розвивається, - сказав М.ДОБКІН, - набуває того вигляду, якого ми заслуговуємо і хочемо мати, вибирається з тієї ями, в яку він потрапив і знаходився років п’ять, - він звідти вибереться і стане одним з найкрасивіших міст».

У ході прес-конференції пролунали імена деяких відомих харків’ян, вчинки і діяльність яких, на думку мера, не спряли стабільності і створенню доброго іміджу міста. «Хочеться тиші», - резюмував міський голова.

Він привітав журналістів і всіх харків’ян з наступаючим Новим роком і повідомив, що сам «через день відбуває у заслужену відпустку».