Росіяни все ще пишуть Комаровському / скріншот

Відомий український лікар і блогер Євген Комаровський зізнався, що досі отримує листи від росіян та білорусів.

Про це він розповів в інтерв'ю Радіо НВ.

"Є дуже показові листи з Росії, з Білорусі... Є люди, які дійсно намагаються аналізувати ситуацію, включають мізки, претендують на звання "хороших русских", розповідають про свої моральні страждання і переживання", - говорить Комаровський.

Відео дня

За його словами, "хорошими русскими" вони хочуть бути, щоб відкинути від себе відчуття причетності до вбивств українців.

"Ти - житель країни, яке здійснює конкретне вбивство, при цьому твій вождь, прекрасно знаючи, що ви вбили тільки дітей півтисячі, на блакитному оці говорить: "Ми ще не починали", - пояснив він.

Комаровський зазначає, що за листами росіян можна захищати дисертацію з психології.

"Росіяни, як мені здається, не на тлі вбивств в Україні, тільки зараз почали усвідомлювати всю глибину прірви, в яку прийшла країна. Причому глибина прірви Росії на порядок більше, ніж все, що відбувається у нас. Це ще страшніше, коли людина, перебуваючи в натовпі, оточена тисячами людей, не може знайти, з ким поговорити. В Україні ви можете мати купу протиріч, але ви завжди знайдете того, хто за вас", - розповів він, додавши, що на листи росіян не відповідає.

Раніше Комаровський розповів про стан здоров'я президента країни-агресора Путіна і назвав його можливий діагноз.